TALENTANALYSE & COACHING

Talentanalyse

In één sessie geef ik jou een helder beeld van jouw talenten en mogelijkheden. Ik gebruik het gesprek,  jouw handen in een handanalyse of jouw geboortedatum voor de numerologie. Jouw talenten, mogelijkheden en uitdagingen komen aan bod en hoe jij jouw potentieel optimaal benut.

Voor.:

 • Loopbaan of studiekeus; wat past nu echt goed bij mij, waar word ik gelukkig van.
 • Persoonlijkheid; wat zijn mijn talenten en mogelijkheden en hoe kan ik die beter inzetten. Waarom loop ik steeds in dezelfde valkuil. Wat blokkeert mij om kansen te nemen.
 • Relaties; wat is de juiste partner voor mij, hoe blijf ik trouw aan mezelf in relaties, hoe kan ik echt verbinding maken met anderen.
 • Karma/patronen; wat heb ik te leren in de relaties met mijn ouders. Wat heb ik te leren in relaties met mijn kinderen of partner. Wat zijn de lessen die ik heb te leren.

Na de eerste sessie heb jij een goed beeld van jouw persoonlijkheid en thema’s die spelen. Vaak volgt dan een coaching of een verdiepend gesprek.

Sessies Numerologie of gespreksessies ‘live’ maar nu ook via videobellen (zoom, skype of facetime) mogelijk. 

Talentanalyse:

 • Handanalyse individuele sessie; ik maak jouw handafdrukken met verf en geef inzicht in jouw talenten en mogelijkheden. We kijken hoe je die optimaal inzet in de maatschappij.

Prijs €90,- incl. btw Handafdrukken, geluidsopname sessie en visuele uitwerking. Duur 1,5u

 • Numerologie individuele sessie; De numerscoop van jouw geboortedatum brengt o.a. je levensles, werkwijzen, verwachtingen en zielsverlangen in kaart. Daarover gaan we in gesprek.

Prijs €90,- incl. btw uitwerking numeroscoop, geluidsopname sessie en visuele uitwerking. Duur 1,5u

 •  Intake gesprek- individuele sessie; We gaan in gesprek over jouw talenten en mogelijkheden en hoe jij deze in de wereld zet.

Prijs €90,- incl. btw en uitwerking. Duur 1,5u

Vervolggesprek

Prijs €75,- incl. btw. Duur 1u

Coaching

Met de coaching werk je stapsgewijs aan meer balans in jouw leven en/of werk. Jij mag jezelf ruimte voor verandering geven, vanuit een nulpunt. Daar is alle ruimte voor jouw talent, jouw krachten, op de manier waarop jij het wilt.

Dus; ben jij op zoek naar verandering, een nieuw begin of wil je meer balans in werk en/of leven Dan is de coaching echt iets voor jou!

Door middel van  gesprek, opdrachten en meditaties kom je tot concrete acties wat verandering en balans brengt. Je werkt doelmatig en in verbinding met jezelf.

Eerdere coachees wilden bv. leven of werk met:

 • een groter gevoel van eigenwaarde
 • meer passie voelen en volgen in het leven
 • minder zelfkritiek
 • minder controle en meer loslaten
Coaching gesprekken kosten €75, per u. incl.btw. Je kiest voor losse sessies, of een van onderstaande trajecten met extra’s.
Coaching  is ‘live’, maar ook via Videobellen (zoom, skype of facetime) mogelijk. 

Coaching:

 • !! Actieprijs!! ONT-MOET jezelf! Met mijn coachende begeleiding. Volledig programma van 3 weken met geleide dagmeditaties en opdrachten om jezelf te ontmoeten incl. 4 coachingsessies om in balans te komen.

Prijs €399,99 incl. btw. Duur 4 sessies van 1u. 

 • ONT-MOET jezelf!  Jij als beste adviseur van jezelf. Volledig programma van 3 weken met geleide dagmeditaties en opdrachten om jezelf te ontmoeten.

   Prijs €79,- incl. btw. 

 • Coachingstraject van 3, 6 of 9 sessies

In 3-sessies: Duidelijk de disbalans in kaart.

In 6-sessies: Jij ziet jouw stip op de horizon en hoe jij in balans kan komen.

In 9-sessies: Compleet stappenplan hoe jij, in balans, die stip aan de horizon kan bereiken.

Prijs €263,-/€486,- of €710,- incl. btw, opdrachten, persoonlijkheidstest, en coachingsdocument. Duur 3/6/9 sessies van 1u.