GROEP SESSIE

Stel je een groep voor met allemaal open handen. Deze openheid is het begin van een mooie en leuke middag met elkaar. Een middag waarop je op een andere manier naar mensen en hun eigenschappen leert kijken. Wellicht zie jij meer raakvlakken met de ander dan je had gedacht. Of snap je ineens waarom je die ene persoon wel, en andere niet, van nature opzoekt. Ik werk met groepen als: teams op de werkvloer, collega’s, vriend(inn)engroepen, bestuursleden, families, leesclubs of groepen op evenementen en festivals. De groepsessie zorgt voor verbinding en nieuwsgierigheid naar elkaar. Of mensen elkaar nu heel goed kennen of niet.

Groep sessie opties

Bij een groep sessie stem ik af of de vraag. Afhankelijk van de groepsgrootte, doel, budget en locatie maken we een mooi en sterk programma van. Hieronder wat voorbeelden.

  • Inspiratiesessie Handanalyse

Je hoort en ervaart wat handanalyse is. De handen van de groep zijn het uitgangspunt. We kijken in jouw handen en in die van de anderen. Mijn kennis over kenmerkende handeigenschappen deel ik met jullie en samen ontdekken we wat jullie handen vertellen.

Prijs €239,- voor 2 u, max 25 pers.

  • Groepsessies Handanalyse – Handen Ineen

Een interactieve workshop handanalyse geeft je informatie over de handen. We maken handafdrukken die je meekrijgt, een korte persoonlijke sessie voor ieder en een gezamenlijke afsluiting wat een beroep doet op jullie werk/vriendschaps/liefdes of familierelatie.

Prijs €55,- pp, vanaf 2 u, vanaf 4 pers.

  • Teambuilding Handanalyse – Hands on

Met het team gaan jullie elkaars handen bestuderen op basis van opdrachten. Dit geeft veel inzicht hoe een team op de werkvloer functioneert. Kijken naar kwaliteiten en valkuilen en hoe je elkaar versterkt. Het kan als onderdeel worden opgenomen in een teambuilding of we maken samen een programma.

Prijs €550,- voor 1 dagdeel, groepsgrootte tot 35 man.